Maraton de vaccinare la Spitalul Militar de pe Bulevardul Mamaia din Constanța

Vaccinul anti-Covid-19. FOTO Adrian Boioglu

Un maraton de vaccinare împotriva COVID-19 a început marți, 4 mai, de la ora 08.00, la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu”, amplasat pe Bulevardul Mamaia, nr. 96.

Potrivit Prefecturii Constanța, persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar în baza cărții de identitate. Vaccinul folosit este cel dezvoltat de Pfizer și BioNTech (Comirnaty), iar pentru maratonul din perioada 04 – 11 mai este disponibil un flux de vaccinare care va funcționa non-stop.

„Asta înseamnă că, zilnic, aproape 100 de persoane se pot vaccina fără programare”, au transmis reprezentanții instituției.

De asemenea, cele două fluxuri destinate turiștilor, care funcționează în centrul de imunizare din Pavilionul Expozițional, vor rămâne operaționale pentru constănțeni, care pot merge pentru prima doză de vaccinare fără programare, doar în baza cărții de identitate. După ce vor primi prima doză, vor fi, automat, programați pentru rapel. Programul celor două fluxuri este în concordanță cu programul centrului, respectiv 08.00 – 20.00, în fiecare zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*