Manifestări dedicate „Zilei Internaționale a Copilului” organizate la Medgidia, cu înghețată gratuită

Municipiul Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Primăria municipiului Medgidia organizează miercuri, 01 iunie, o amplă serie de manifestări dedicate „Zilei Internaționale a Copilului”.

Astfel, potrivit reprezentanților instituției, activitățile vor debuta la ora 10.00 cu multașteptata inaugurare a Parcului „Imum”.

Programul va continua, începând cu ora 16.00, în Parcul „1 Mai” (zona skate) și va cuprinde atât activități interactive cât și locuri de joacă gonflabile, eroi de desene animate, mascote, animatori, cabine fotografice, cinema în aer liber și disco party.

Seara va fi presărată cu o serie de concerte susținute de artiștii Yny Sebi, Juno și Cyutz și momente artistice ale trupelor de dans „The Fighters” și „Revolution family”.

Pe tot parcursul evenimentului, participanții vor beneficia de înghețată gratuită!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*