Mangalia, prezentă la Târgul de Turism al României

Hotel Mera, Venus. FOTO plaja.ro
Hotel Mera, Venus. FOTO plaja.ro

Primăria Municipiului Mangalia va fi reprezentată la Târgul de Turism al României (TTR), care se desfăşoară în perioada 16-19 februarie, la Romexpo Bucureşti. În parteneriat cu Fanomania Holding şi cei mai importanţi agenţi economici din staţiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp, vor fi promovate ofertele turistice, la standul propriu (34-35), aflat în pavilionul C3 al Complexului Expoziţional Romexpo.

În cadrul evenimentului, Primăria Mangalia va prezenta publicului interesat prin diverse materiale informative, potenţialul turistic al celor şase staţiuni din zona de sud a litoralului Mării Negre. Totodată, hotelierii din sudul litoralului îşi vor prezenta, la rândul lor, ofertele turistice pentru sezonul estival 2017. În cele patru zile de târg, organizatorii evenimentului au pregătit o serie de manifestări conexe, menite să promoveze serviciile şi zonele de atracţie turistică din România.

Ajuns la cea de-a XXXVII-a editie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice, atât din ţară, cât şi din străinătate. În paleta serviciilor turistice sunt incluse, în fiecare an, turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele şi turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile şi gadget-urile necesare în orice călătorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*