Mamaia și Delta Dunării, promovate la Moscova şi St. Petersburg

Corina Martin și Daniel Ilușcă la Târgul de Turism de la Moscova
Corina Martin și Daniel Ilușcă la Târgul de Turism de la Moscova. FOTO ALDD

Asociaţia Litoral – Delta Dunării participă, în perioada 14-16 martie 2017, la Târgul Internaţional de Turism MITT Moscova, în standul Ministerului Turismului, pentru a promova destinaţiile pe care le reprezentăm – Litoral şi Delta Dunării.

MITT (Moscow International Travel & Tourism Exhibition) este cel mai mare eveniment de profil din Rusia, şi unul din primele cinci târguri de turism din lume, la care participă peste 1600 companii, din 182 ţări. Vor fi prezenţi la Moscova, conducerea Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, precum şi Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării. De asemenea, vor fi prezenţi în standul Ministerului Turismului reprezentanţi ai agenţiilor de turism şi hotelieri din România.

În prelungirea participării la târg, Asociația Litoral răspunde invitaţiei unor agenţii de turism din Sankt Petersburg, astfel încât are prestabilite deja întâlniri la Consulatul General al României (întâlnire cu Consulul General), și întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale din Sankt Petersburg. Din delegaţia vor face parte şi reprezentanţii conducerii Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanţa, precum şi conducerea Asociaţiei Patronale în Turismul din Delta Dunării (Vicepreşedinte al ALDD).

Reamintim că in anul 2007 a fost semnat acordul de prietenie şi colaborare între oraşul Constanţa şi Sankt Petersburg. In baza acestui acord, Comitetul de relaţii externe al autorităţii locale din Sankt Petersburg şi-a anunţat intenţia de a organiza zilele Constanţei şi de a sărbători acest acord în mai multe rânduri, inclusiv cu ocazia celebrării zilelor Sankt Petersburgului.

Partea română consideră că acordul care există între Constanţa şi Sankt Petersburg poate fi începutul unei frumoase colaborări între cele doua oraşe, inclusiv din punct de vedere turistic. Acesta este motivul pentru care ei doresc să fălăsească prilejul participării la târgul de turism de la Moscova, pentru o deplasare la Sankt Petersburg, în scopul de a se întâlni cu oficiali ai oraşului şi a discuta posibilitatea de a aduce turişti ruşi pe litoralul românesc şi în Delta Dunării.

„Intrucât Rusia este inclusă în seria ţărilor din care încercăm să atragem turişti, conform strategiei ALDD de promovare, ne continuăm eforturile de a promova destinaţiile Litoral şi Delta Dunării pe piaţa rusă, prin participarea la Târgul MITT, la invitaţia Ministerului Turismului din România. Vom purta discuţii cu turoperatori ruşi, pe care încercăm să îi convingem că Litoralul românesc poate fi o alternativă şi ne propunem să aducem un zbor charter între Rusia şi Constanţa. Ne deplasăm apoi la Sankt Petersburg pentru întâlnirea cu Consulul General al României şi oficialii Primăriei şi Biroului de Turism al oraşului Sankt Petersburg. Acordul de înfrăţire între Sankt Petersburg şi oraşul Constanţa împlineşte 10 ani şi vom reprezenta cu mândrie oraşul Constanţa la întâlnirile cu oficialii din Sankt Petersburg. Vom face un interesant schimb de experienţă şi bune practici între cele două organizaţii de turism ce reprezintă Constanţa şi Sankt Petersburg”, a declarat Corina Martin, președintele Asociațiai Litoral Delta Dunării.

“Suntem prezenţi la târgul de turism de la Moscova, pentru a promova Delta Dunării şi Litoralul românesc pe piaţa rusă, întâi la Moscova, unde revenim pentru a consolida campania pe care am demarat-o anul trecut şi apoi la Sankt Petersburg, unde vom avea întâlniri oficiale cu Consulul General al României şi oficialii Primăriei şi Biroului de Turism al oraşului Sankt Petersburg. Consider ca Delta Dunării poate atrage un interes major pentru turiştii europeni în general şi în special pentru cei ruşi, motivat de faptul că în Delta Dunării păstrăm tradiţii şi valori ruseşti, pe care le promovăm în pachetele de vacanţă pe care le oferim celor care aleg natura sălbatică, pescuitul, bird-watching-ul pe toate braţele Dunării şi până la vărsarea în mare, plajele speciale de la Sulina şi Sf. Gheorghe, paradisul celor mai nordice păduri tropicale de la Caraorman şi Letea”, a precizat Daniel Iluşcă, Preşedinte Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*