Mamă și fiu, găsiți morți într-un apartament din Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă

Mașină de Poliție

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce un tânăr de 18 ani și mama sa au fost găsiți morți, vineri, 25 iunie, într-un apartament din municipiul Constanța.

Potrivit anchetatorilor, cei doi locuiau într-un apartament aflat într-un bloc de pe strada Badea Cârțan din municipiu, trupurile fiind descoperite în urma unui apel la 112. O femeie i-a alertat pe polițiștii Secției 2 Constanța, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Primele informații arată că femeia, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită decedată, întinsă pe jos în locuință, în timp ce fiul ei, de 18 ani, a fost găsit spânzurat.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul ISU Dobrogea pentru pătrunderea în apartament. În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul SAJ Constanța”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Ancheta polițiștilor este în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*