Mai puțin de 500 de cadre didactice, din cele peste 7.000 care activează în județul Constanța, s-au vaccinat împotriva COVID-19

Vaccinarea fără programare, prin prezentare directă, posibilă din 8 mai

Cu doar o săptămână până la data de 8 februarie, când se preconizează întoarcerea elevilor, fizic, la școală, mai puțin de 500 de cadre didactice, din cele peste 7.000 care activează în județul Constanța, atât la stat cât și în privat, s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Astfel, potrivit datelor prezentate, luni, 1 februarie, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, 425 de cadre didactice din învățământul de stat și 58 din cel privat s-au vaccinat până acum împotriva COVID -19.

Totodată, alte 3.450 de cadre didactice din învățământul de stat și 224 din cel privat sunt înscrise pe platformă pentru imunizare, dintr-un total de 7.154 de cadre didactice (6.676 – stat; 478 – privat).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*