Mai mulți tineri au fost descoperiți de jandarmi cu substanțe interzise asupra lor

FOTO IJJ Constanța

Mai mulți tineri au fost descoperiți de jandarmii constănțeni cu substanța interzise asupra lor.

Astfel, marţi, 1 august, în timpul unei misiuni de patrulare în oraşul Mangalia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat, în plină zi, pe digul de pe faleza oraşului, un bărbat care fuma dintr-o ţigaretă care emana un miros înţepător şi se afla într-o stare vizibil euforică. În momentul în care i-au cerut să se legitimeze, bărbatul a devenit agitat, fapt care i-a făcut pe jandarmi să-l controleze corporal, descoperind asupra lui şi două pacheţele cu o substanţă de culoare verde-oliv.

Joi, 3 august, în timpul unei misiuni de patrulare desfăşurate noaptea în oraşul Cernavodă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat doi bărbaţi pe o bancă. Jandarmii i-au  legitimat pe cei doi, în acel moment ambii bărbaţi afişând un comportament vizibil agitat. Acest fapt i-a făcut pe jandarmi să-i controleze corporal, descoperind asupra unuia dintre ei un pacheţel cu o substanţă de culoare verde-oliv. Celălalt bărbat a declarat că stătea pe bancă cu prietenul său deoarece „voia să fumeze un joint împreună cu acesta…”.

Tuturor persoanelor menţionate le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000,pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri) iar substanţele găsite asupra lor au fost ridicate în vederea confiscării, fiind predate către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*