Mai mulți abonați din Cernavodă afectați de o avarie a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de distributie a orașului Cernavodă, cu diametrul de 600 mm, de pe stradă Dacia, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în data de 20 decembrie, în intervalul orar 12,30 – 18,00.

Avaria a afectat consumatorii din cartierul Trust și cei de pe străzile Dacia, Unirii, Seimeni, A. Saligny și N. Bălcescu din Cernavodă.

Reprezentanții RAJA își cer  scuze față de consumatorii afectați de  aceste lucrări și îi asigură că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*