Mai multe zone din Constanța rămân fără apă pe 15 și 16 mai. Angajații RAJA înlocuiesc o conductă

Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA
Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Pasajului, din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei reci din noaptea de miercuri – 15 mai 2019, ora 23.00, până joi – 16 mai 2019, ora 20.00.

Vor fi afectați următorii consumatori:

  • cartierul Palas și zona Oierie;
  • perimetrul delimitat de străzile: Alba Iulia – Verde – Valului – b-dul I.C. Brătianu – Alba Iulia;
  • zona cuprinsă de străzile: Slt. Petre Papadopol – Radu Logofătu – Cezar Bolliac – b-dul I.C. Brătianu – Slt. Petre Papadopol;
  • tronsonul delimitat de străzile: I.L. Caragiale – Dezrobirii – b-dul I.C. Brătianu – Parâng – aleea Topolog – I.L. Caragiale și PT 163;
  • Zona Industrială, perimetrul cuprins de șos. Industrială și str. Celulozei.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*