Mai multe străzi din Constanța vor deveni artere cu sens unic

Noi străzi cu sens unic în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Începând cu data de 28 mai, mai multe străzi din municipiul Constanța se vor transforma în artere rutiere cu sens unic. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va monta indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația în zona Faleză Nord.

Străzile vizate sunt următoarele:

  • strada Turda – de la intersecția cu bulevardul Mamaia până în strada Unirii;
  • strada Unirii – de la intersecția cu strada Turda până în Ion Rațiu;
  • strada Timișanei – de la intersecția cu strada Unirii până în bulevardul Mamaia;
  • strada Dobrogei – de la intersecția cu bulevardul Mamaia până în strada Unirii.

Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*