Mai multe linii ale CT BUS vor avea, de luni, 23 mai, trasee deviate

CT BUS anunță publicul călător că autobuzele liniilor 101, 101M, 5-40 și 13 circulă deviat, de luni, 23 mai, pe traseul pe strada Hatman Arbore – strada Lanului – strada Liliacului.

Devierea survine din cauza unei surpări a zonei carosabile pe strada Pandurului și va fi valabilă până la reabilitarea porțiunii afectate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*