Mai multe cartiere din Constanța și Ovidiu rămân fără apă în noaptea de marți spre miercuri

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa în zona Tomis Nord-Campus din Constanța!

SC RAJA SA anunță lucrări de remediere a unei avarii la stația de pompare Caragea Dermeni din municipiul Constanța. Drept urmare, apa potabilă va fi întreruptă în noaptea de marți spre miercuri, 8 spre 9 decembrie, de la 22.30 până la 4.30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din localitatea Ovidiu și cei din cartierele constănțene Palazu Mare, Tomis Plus, Boreal, precum și zona centrelor comerciale Selgros, Carrefour și Dedeman.

“Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmit reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*