Magazinul Real din Constanța se transformă în Jumbo – jucării și produse de birotică

Magazinul Jumbo va fi inaugurat la Constanța. FOTO Facebook
Magazinul Jumbo va fi inaugurat la Constanța. FOTO Facebook

Spațiul fostul magazin Real din Constanța va fi preluat de către retailerul grec Jumbo.

Tranzacția a avut loc la finalul săptămânii trecute, atunci când nemții de la Metro a vândut ultimele patru hypermarketuri Real pe care le avea în România. Conform Ziarului Financiar, noii proprietari sunt un grup de profesioniști din retail reprezentat de Dusan Wilms și Gerardo Monzillo.

Magazinul Real din Constanța va fi închiriat de retailerul grec Jumbo.

“Vrem să dezvoltăm un concept independent local de hipermarket, un concept adaptat la clientul din zona de vest a ţării. Analizăm însă şi alte opţiuni de dezvoltare”, spune executivul Gerardo Monzillo, cel care reprezintă compania Terazone, cea care a preluat magazinele Real, într-o declarație pentru Ziarul Financiar.

Publicația românească a explicat că vânzarea celor patru magazine Real a inclus atât hiper­mar­keturile, cât şi terenurile pe care sunt acestea ridicate. Cele patru magazine Real din Constanţa, Suceava, Oradea şi Arad sunt cele pe care grupul german Metro le mai avea după ce a vândut celelalte 20 de hipermarketuri către fran­cezii de la Auchan.

Cele patru hipermarketuri au avut în 2015 vânzări de circa 50 mil. euro. Pe de altă parte, Jumbo, cu şapte ma­gazine în România, a avut afaceri de 217 milioane de lei în anul 2015, de aproape trei ori mai mari faţă de 2014. Jumbo a intrat pe piaţa românească în 2013, fiind prezent în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Ploieşti sau Piteşti, mai scriu jurnaliștii de la ZF.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*