FOTO VIDEO Cum arată primul magazin Gerovital de la Constanța. “Farmec” a adus-o pe Ramona Bădescu la deschiderea oficială

Magazin Gerovital Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Magazin Gerovital Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Noua aripă a City Park Mall Constanța a fost gazda unui eveniment special. Compania românească Farmec a deschs primul magazin al brandului Gerovital la mare. La doar două zile după o lansare similară la București, Gerovital vine și în Constanța.

Noul magazin nu este mare, dar cei 33 de metri asigură intimitatea clientelor care vin acolo pentru consultanță legată de produsele Gerovital și Aslavital. Lansarea a fost un bun prilej pentru ca vedete precum actrița Ramona Bădescu, cântăreața Claudia “Cream” Pavel sau modelul Anca Serea să povestească celor prezenți ce anume le leagă de Gerovital. O idee anume s-a desprins din poveștile fiecăreia: Gerovital este brandul care e folosit de familiile româncelor de zeci de ani și un produs în care femeile au încredere.

Investiția în noul magazin este de 61.000 de euro. Constănțenii beneficiază și de o dermoanaliză a tipului de ten, acest serviciu fiind oferit gratuit tuturor celor care vizitează magazinul. Ședințele durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

“Constanța este unul dintre orașele unde produsele Farmec au mare succes, așa că, pentru a aduce produsele noastre cât mai aproape de cei care le iubesc, am decis să deschidem acest magazin dedicat lor. Constănțenii vor beneficia de toate produsele Gerovital, cel mai iubit brand românesc, lider pe segmentul produse de îngrijire a tenului și a firului de păr, cu o tradiție de aproape 50 de ani. De asemenea, întreaga gamă Aslavital, cu argilă românească 100% se va regăsi pe rafturile magazinului. Aceasta inaugurare a venit ca răspuns la solicitările consumatorilor, iar până la finalul anului vom investi peste 200.000 de euro în deschiderea a încă trei spații comerciale proprii în țară și în modernizarea magazinelor existente”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Brandul Gerovital, moștenire a profesorului Ana Aslan, reunește game recunoscute internațional și atent create pentru îngrijirea părului, a pielii și a tenului, printre care se numără Gerovital H3, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Plant, Gerovital Men și Gerovital Sun. Produsele AslaVital pentru îngrijirea tenului au la bază argilă pură, 100% românească, provenită dintr-o sursă unică, Munții Pădurea Craiului.

În perioada 22 septembrie-30 septembrie, clienții vor beneficia de 20% discount la orice achiziție din magazinul Gerovital Constanța.

Deschiderea magazinului Gerovital din City Park face parte din strategia Farmec de îmbunătățire și modernizare a rețelei de magazine în țară. În prezent, rețeaua Farmec numără 8 puncte de distribuție în Cluj, București, Argeș, Sibiu, Brașov și Neamț și 3 puncte de lucru în Baia Mare, Craiova și Focsani. În acest moment, Farmec are 6 magazine proprii în Cluj Napoca (3 magazine), Arad, Sibiu și Tg. Mureș.

Săptămâna aceasta, Farmec a mai inaugurat un magazin Gerovital, la București, acesta fiind și primul magazin Gerovital din România și primul magazin Farmec din București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*