FOTO VIDEO Număr record de vizitatori de 1 iunie la Delfinariu

Spectacolele de 1 iunie s-au ținut cu sala plină

Ziua de 1 iunie a fost una în care mulți părinți, bunici și copii au ales să meargă la Delfinariu Constanța. Spectacolele s-au ținut cu sala plină, fiind înregistrați peste 5.000 de vizitatori.

Chiar dacă a fost o zi cu tarife normale la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, constănțenii au arătat că încă sunt amatori de frumos și dornici să vadă delfinii, leii de mare și celelalte animale de aici, timpul liber fiind problema lor. Faptul că au fost liberi de 1 iunie, de Ziua Copilului, mulți părinți au putut să meargă împreună cu cei mici la spectacolele delfinilor. Potrivit conducerii Delfinariului, pe 1 iunie s-au înregistrat 5.030 de spectatori, capacitatea sălii fiind de 1.350 de locuri.

Programul la Delfinariu este de luni până duminică, de la orele 11:00, 14:00 și 17:00, iar tarifele sunt următoarele:

  • Adulți 20 lei
  • Elevi/Studenți 5 lei
  • Copii până la 7 ani gratuit

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*