Hramul Bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, sărbătorit luni la Cumpăna

Icoana Adormirea Maicii Domnului

Două zile de sărbători religioase la Cumpăna cu ocazia hramului bisericii “Adormirea maicii Domnului”.

Luni, 14 august 2017, începând cu ora 17:30, vom săvârși Vecernia, Slujba de Priveghere și Prohodul Adormirii Maicii Domnului.

Marti, 15 august 2017, începând cu ora 8:00, vom participa la  Sfânta Liturghie, urmată la ora 11:00 de slujba Sfantului Botez a patru copii, proveniți din  asistență maternală, oficiata de Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

“Să primească Dumnezeu, după milosârdia Sa, truda noastră a tuturor, prin rugăciunile la  Moaștele Sfântului Nectarie, Sfantului Sava de la Buzau, Sfantului Flavian de la Cartagina si a Sfantului Mucenic Emilian de la Durostorum, care vor fi depuse la Biserica Parohială al cărei Hram îl sărbătorim.

Sărbătoarea va fi încheiată cu o agapă frățească. Fie ca rugăciunile înălțate Maicii Domnului să vă aducă sănătate, prosperitate și mântuire  sufletească.  Vă așteptăm cu drag!”, au transmis organizatorii

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*