Luminița Vlădescu nu mai este viceprimar al municipiului Medgidia

Luminița Vlădescu, viceprimar Medgidia
Luminița Vlădescu

Luminița Vlădescu nu mai este viceprimar al municipiului Medgidia, după ce prefectul George Niculescu a emis ordinul de demitere în baza unei decizii definitive a instanței care a constatat incompatibilitatea acesteia.

Reprezentanții A.N.I. susțin că Luminița Vlădescu a deținut smultan funcția de viceprimar și funcțiile de administrator al S.C. Consult Contab A.L.M. S.R.L.(în perioada 22 iunie 2012 – 13 februarie 2013) și membru în Consiliul de Administrație al Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu Medgidia (în perioada 23 august 2012 – 03 iulie 2014). Luminița Vlădescu a încălcat în acest fel dispozițiile legii 161/2003 privind asigurarea transparenței și sancționarea corupției, spun reprezentanții ANI.

Ea a contestat în instanță acest raport, dar nu a avut câștig de cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*