Lucrările de reparații făcute de RAJA în zona Tomis Nord au fost finalizate. Se lucrează încă pe bulevardul Aurel Vlaicu

Lucrările în incinta sursei Cișmea 1C. FOTO: arhiva RAJA SA

În cursul nopții trecute, echipele de intervenție ale RAJA Constanța au reușit să finalizeze lucrările din incinta sursei Cișmea 1C și s-a reluat alimentarea cu apă la parametrii optimi.

La ora actuală, încă se acționează pentru sectorizarea aducțiunii de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

„Se estimează că intervențiile vor fi încheiate în jurul orei 10.00, oră la care se va relua furnizarea apei pe acest tronson. Astfel, abonații de pe bulevardul Aurel Vlaicu vor avea apă la robinete în jurul orei 11.00”, au transmis reprezentanții societății.

Continuă să fie sistată furnizarea alimentării cu apă către consumatorii de pe partea dreaptă a bulevardul Aurel Vlaicu (sensul de mers către bulevardul I.C. Brătianu), situați între bulevardul Tomis și strada Nicolae Filimon, respectiv agenții economici din zona Arabesque, Metro 1, blocurile situate vizavi de Centrul Comercial Vivo și cartierul rezidențial din zona Dedeman-Carrefour. De asemenea, se vor înregistra presiuni scăzute pe strada Ștefăniță Vodă, în zona delimitată de bulevardul Aurel Vlaicu și strada Badea Cârțan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*