Avarie Enel la stația RAJA de pompare Caragea-Dermeni!

Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

În dimineața de 9 noiembrie în jurul orei 9,00 dimineața, o avarie la rețeaua electrică ce alimentează stația de pompare a RAJA, Caragea-Dermeni din orașul Ovidiu, a condus la imposibilitatea funcționării în condiții normale a acesteia.

Au fost anunțați reprezentanții ENEL, care lucrează la alimentarea stației cu energie pe o altă linie de înaltă tensiune. Având în vedere debitul mare și numărul consumatorilor deserviți, abonații din orașul Ovidiu, respectiv cei din Palazu, vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute, până în jurul orei 12,00.

„Asigurăm toți abonații afectați că lucrătorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametri optimi, imediat ce stația de pomapare va fi alimentată cu tensiune“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*