Lucrările de reparații ale RAJA lasă și cartierul Tomis Nord fără apă potabilă

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă potabilă de pe bulevardul Tomis din Constanța, RAJA SA a sistat furnizarea apei potabile, miercuri, 23 martie, în intervalul orar 09.00 – 19.00 în mai multe cartiere ale orașului.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar și volumul mare de apă de la nivelul conductei avariate, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile și pe tronsonul care asigură alimentarea cu apă în cartierul Tomis Nord și pe bulevardul Tomis.

În aceste condiții, miercuri, 23 martie, în intervalul orar 09.00 – 19.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de străzile: bulevardul Tomis – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – Ion Luca Caragiale – Baba Novac – Soveja – Ștefăniță Vodă – bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Tomis;
  • cartierele Anadalchioi și Tomis Nord;
  • strada Poporului;
  • zona străzilor Tulcei și Badea Cârțan, precum și locuitorii arondați punctele termice: 46, 47, 48, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 100, 102, 117, 120 – 124 și 147.
  • bulevardul Tomis, tronsonul cuprins de cartierele Brotăcei și Capitol.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în timp operativ. Având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*