Locuitorii de pe câteva străzi din Medgidia au rămas fără apă în urma unei avarii a RAJA

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă
Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 9 februarie, la conducta cu diametrul de 500 mm de pe strada Poporului, din orasul Medgidia, RAJA Constanta este nevoita sa întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 9.00 – 17.00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zona centrală, străzile Mărgăritului, Siretului, Decebal, precum și străzile adiacente.
„Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării de apă“ au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*