Aproape 800 de sticle ce conţineau băuturi alcoolice, introduse în țară prin folosirea de acte nereale, depistate in Portul Constanța Sud Agigea

FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectorii vamali au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din S.U.A., 792 de sticle care conţineau băuturi alcoolice, ce urmau să fie introduse în țară, prin folosirea de acte nereale.

În data de 5 septembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat, în cooperare cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, controlul fizic asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din S.U.A., care era destinat unei societăţi comerciale din București.

Astfel, în urma verificărilor amănunţite, s-a constatat că, în interior, se aflau 792 de sticle care conţineau băuturi alcoolice, în cantitate totală de aproximativ 594 litri, nedeclarate autorităţilor vamale.

Produsele, în valoare de peste 75.000 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă și  folosirea de acte nereale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*