Locuitorii comunei Corbu nu vor avea joi, 13 mai, apă potabilă la robinete. În același timp, apa va fi furnizată cu presiune redusă în Năvodari și Lumina

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 13 mai, în intervalul orar 09.00 – 18.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de distribuție apă ce asigură alimentarea cu apă a societății Uzina Termoelectrica Midia SA.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Corbu, precum și cei de pe DJ 226, zona delimitată de Stația de Alimentare Rompetrol și Corbu.

Totodată, în intervalul orar menționat, se va furniza apă cu presiune redusă către utilizatorii din localitățile Lumina și Năvodari.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*