Locuința lui Dan Diaconescu, percheziționată de polițiștii constănțeni. UPDATE: El ar fi acuzat de act sexual cu un minor şi de folosire a prostituţiei infantile

FOTO: Facebook Dan Diaconescu

UPDATE

Surse judiciare au precizat că Dan Diaconescu ar fi acuzat de act sexual cu un minor, în formă continuată, şi de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată. Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2020 – 2021, când Dan Diaconescu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, cu vârste de 15 ani, cu care a ar fi intrat în legătură printr-o rețea de proxeneți.
Poliția Județeană Constanța a anunțat, de asemenea, că ancheta în acest caz a demarat în urma unei sesizări din oficiu.
„În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind un bărbat de 55 de ani, din municipiul București, precizăm că este vorba de un dosar de cercetare penală constituit ca urmare a unei sesizari din oficiu, din data de 15 martie, a polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul Investigații Criminale”, au transmis reprezentanții instituției.

 

Poliţiştii constănţeni au percheziționat joi, 6 aprilie, locuinţa din Bucureşti a lui Dan Diaconescu, acesta urmând să fie dus la Constanţa pentru audieri.

Potrivit Poliției Județene Constanța, dosarul are legătură cu fapte de natură penală, dar care nu au fost încă precizate.

„La data de 6 aprilie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”, a transmis IPJ Constanța.

Surse judiciare au precizat că cel implicat în dosarul penal este Dan Diaconescu, acesta urmând să fie adus la Constanţa pentru audieri.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*