Localitatea Negru Vodă nu are astăzi apă la robinet. RAJA înregistrează o avarie în zonă

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă
„Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 12 iunie 2017, la conductă principală de alimentare de pe stradă Silozului, din localitatea Negru Vodă, RAJA Constanța este nevoită să sisteze furnizarea de apa în intervalul orar 9,00-15,00. Sunt afectați de lipsă apei toți consumatorii din localitate“, anunță reprezentanții RAJA.
Aceștia își cer scuze tuturor abonaților afectați și îi asigură că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp că mai scurt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*