Localitatea Castelul a rămas fără apă după ce o pompă a RAJA a cedat în urma căderilor de tensiune

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

În cursul nopții trecute, la nivelul surselor de apa de la Medgidia, care alimentează localitățile Medgidia, Cernavodă, Ștefan cel Mare, Saligny și Castelu, s-au înregistrat mai multe variații de tensiune și chiar o întrerupere a energiei electrice. De fiecare data, echipele care asigură permanență, au repornit pompele de la nivelul surselor. În urmă acestor manevre repetate, din cauza căderilor frecvențe de tensiune, pompele de la sursă care asigură alimentarea cu apa a localității Castelu au cedat. Imediat, la față locului s-au deplasat două echipe de intervenție, care la oră actuală lucrează la înlocuirea pompelor. Din estimările celor de la față locului, lucrările se vor finaliza în jurul orei 16,00 și se va reluă pomparea către localitatea Castelu. Având în vedere lungimea conductei, abonații din localitate vor avea apa la presiuni normale în această seară-18 iunie 2017, în jurul orei 21,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*