Litoralul românesc este promovat la Chișinău

Mamaia, promovată la Londra
Mamaia, promovată peste hotare

Mamaia, dar și Delta Dunării își prezintă oferta la vecinii de peste Prut. Asociația Litoral Delta Dunării merge la Târgul “Tourism. Leisure. Hotels” în standul României asigurat de Autoritatea Națională pentru Turism.

Primul pas va fi o prezentare a stațiunii Mamaia și a Deltei Dunării în parteneriat cu ANAT Moldova și Federația de Promovare Turistică Moldova. La acest eveniment vor lua parte Corina Martin (președintele ALDD), Daniel Ilușcă (Președinte al Asociației Patronale Delta Dunării) și omologi din republica Moldova.

„Consider Moldova o piata strategica pentru destinatiile turistice româneşti si inca din 2012 am demarat o campanie de atragere a interesului agentiilor de turism din Moldova pentru Litoralul romanesc si Delta Dunarii, destinatii turistice aproape necunoscute colegilor din Moldova, cu cativa ani in urma. In ultimii doi ani, numarul turistilor moldoveni pe litoral a crescut constant si urmarim sa crestem, in continuare, circulatia turistica intre Moldova si Romania. De aceea, ne vor fi alaturi si colegi din alte trei Asociatii de Promovare din Romania – Bucovina, Neamt si Prahova”, a declarat Corina Martin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*