UPDATE Lista localităților fără apă la robinet. Cele mai afectate sunt satele din sudul și nordul județului Constanța

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă
UPDATE Ora 16.00
In jurul orei 15,00, s-a reluat alimentarea cu apa a abonatilor din localitatea Amzacea, dupa ce echipele de interventie Enel au realimentat cu energie statia de pompare.
La ora actuala, din cauza avariilor la sistemele de alimentare cu energie, nu se furnizeaza apa potabila in localitatile: Ciobanita, Credinta, Mereni, Osmancea, Tataru, Nuntasi, Magura, Viroaga, Cascioarele, Olteni, Dumbraveni, Albesti si Comana.

In cursul noptii trecute, a fost alimentata cu energie si sursa Istria si s-a reluat alimentarea cu apa in localitate. La ora 06,00 dimineata, abonatii din Eforie Sud si Tuzla aveau apa la presiuni normale.
In jurul orei 09,30, a revenit tensunea si la sursa si statia de pompare General Scarisoreanu si s-a reluat pomparea apei catre abonatii din localitate.
La ora actuala, din cauza lipsei de curent, sunt lipsite de apa potabila urmatoarele localitati: Ciobanita, Credinta, Mereni, Osmancea, Tataru, Nuntasi, Magura, Viroaga, Cascioarele, Olteni, Dumbraveni, Albesti, Amzacea si Comana.
“Asiguram toti consumatorii din localitatile afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua furnizarea de apa la parametrii normali, dupa ce echipele furnizorului de curent vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*