Linie telefonică gratuită pentru impozitele și taxele locale

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6
Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

De astăzi, constănțenii au la dispoziție linia telefonică gratuită, TelVerde 0800 41 00 42, pentru informații și consiliere în domeniul impozitelor și taxelor locale.

Numărul este apelabil din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă și este disponibil:
– luni, marți, miercuri, vineri: 08:30–16:30;
– joi: 08:30-18:30.

Linia verde a Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța face parte dintr-un proiect pilot privind îmbunătățirea calității serviciilor oferite contribuabililor, iar eficiența și eficacitatea acesteia vor fi testate pe o perioadă de șase luni de la data lansării pe piață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*