Lansare de carte la Universitatea Ovidius din Constanța

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Facultatea de Istorie și Științe Politice (FISP) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 17 septembrie, de la ora 11.00, la Campus Corp A, Sala Senatului, conferința cu public pentru prezentarea cărții Istorii antisovietice, de Oleg Panfilov, în prezența autorului.

Oleg Panfilov este un scriitor și jurnalist rus, militant pentru drepturile omului, stabilit în Georgia din 2009, un foarte bun cunoscător al realităților caucaziene, și ne invită la o dezbatere despre necesitatea cunoașterii și acceptării trecutului istoric mai îndepărtat sau mai apropiat: „Oricât de complicat ar fi, trebuie să cunoaștem adevărul”.

Lucrarea ce va fi lansată a apărut, în acest an, la Editura Cartier din Chișinău, iar pe marginea cărții și a biografiei autorului vor vorbi conf. univ. dr. Emanuel Plopeanu, decanul FISP, și Octavian Țîcu, istoric, cercetător științific doctor la Academia de Științe a Republicii Moldova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*