Laboratorul de anatomie patologică Citosan Plus devine parte a Rețelei de sănătate Regina Maria

Laboratorul de anatomie patologică Citosan Plus devine parte a Rețelei de sănătate Regina Maria

Rețeaua de sănătate Regina Maria, lider în calitatea serviciilor medicale din România, integrează în cadrul Rețelei cel mai mare laborator privat de analize histopatologice și citologice din Constanța – Citosan Plus.

Laboratorul Citosan Plus are o tradiție de aproape 20 de ani pe piața locală, oferind pacienților din județul Constanța expertiză medicală de calitate încă din anul 2004. Citosan Plus va fi integrat laboratorului Regina Maria Delfinariu, care procesează analize din toate departamentele de laborator clinic.

Achiziția și integrarea laboratorului Citosan Plus completează serviciile medicale oferite de Rețeaua de sănătate Regina Maria prin cele 4 Policlinici din Constanța – Policlinica Delfinariu, Policlinica Pozimed, Ploclinica Gastromond și Policlinica Tomis, dar și cele 2 Policlinici din județul Tulcea.

„Integrarea Citosan Plus în rețeaua de laboratoare Regina Maria reprezintă un pas important pentru noi, întrucât această achiziție ne va permite să prelucrăm local probe de anatomie patologică și să oferim rezultatele într-un timp mai scurt pacienților noștri din Constanța și împrejurimi. Toți pacienții noștri beneficiază de acces facil la rezultatele analizelor prin aplicația Regina Maria, din Contul Meu, în Dosarul medical electronic”, declară Corina Olăreanu, director laboratoare, Rețeaua de sănătate Regina Maria.

În laboratorul Citosan Plus se procesează probe histopatologice, imunohistochimice, citologice și de hibridizare în situ în vederea analizării biopsiilor, acoperind un spectru larg de patologii – mamară, gastro-intestinală, genital feminin, ORL, OMF, uro-genitală, piele, părți moi, hematopoietic, pulmonar, patologie generală. Procesarea probelor se realizează inclusiv în regim de urgență și în contract cu CAS.

Laboratorul Citosan Plus este complet dotat cu aparatură performantă, arhivare electronică a datelor și spații pentru păstrarea lamelor și a blocurilor de parafină. Personalul medical este specializat, iar serviciile medicale oferite acoperă în prezent o serie amplă de teste de anatomie patologică.

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă politica de extindere a serviciilor de laborator, punând la dispoziția pacienților din județul Constanța și proximitate rezultate sigure, prin tehnologie modernă și specialiști cu experiență.

De altfel, Rețeaua de sănătate Regina Maria este operatorul cu cea mai mare expertiză în integrarea și dezvoltarea cu succes a jucătorilor privați care devin parte a rețelei.

Laboratoarele Regina Maria numără peste 100 de locații de recoltare a probelor biologice în toată țara, având 27 de laboratoare, cu o capacitate de peste 50 de milioane de teste anual. În Constanța, Regina Maria deține 7 locații de recoltare.

Extinderea unităților și serviciilor la nivelul județului Constanța urmează o strategie generală de leadership în calitatea actului medical și siguranța pacienților, cu investiții continue și constante în atingerea și menținerea unui standard de excelență în serviciile medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*