La VIVO! Constanța, cumpărăturile nu rămân nepremiate!

VIVO! Constanța
VIVO! Constanța

Primăvara​ se poartă premiile VIVO! Constanța​. Odată cu lansarea celor mai noi colecții de primăvară – vară, dăm startul unei super-campanii.

În perioada 10 martie – 30 aprilie, Centrul comercial VIVO! Constanța se ghidează după principiul “Colecții noi, premii tari!”. Vizitatorii care ne trec pragul în acest interval de timp au posibilitatea să câștige numeroase premii-surpriză, sesiuni de shopping și bilete de avion cu destinația Turcia.

Clienții VIVO! Constanța care fac cumpărături de minimum 100 de lei din oricare dintre magazinele centrului comercial au posibilitatea de a câștiga pe loc unul dintre cele peste 1.000 de premii puse la dispoziție de partenerii noștri sau una dintre cele 52 de sesiuni de shopping în valoare de 500 de lei, oferite pe parcursul campaniei.

Cei mai norocoși au șansa să câștige unul din cele două bilete de avion către orice destinație din Turcia, oferite de partenerul nostru Turkish Airlines Constanța!
În plus, cei care aleg să ne treacă pragul în sesiunile lor de shopping, vor beneficia de oferte speciale şi multe premii supriză.

Toate acestea, pentru că, la VIVO! Constanța, cumpărăturile nu rămân nepremiate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*