La Spitalul Orășenesc Hârșova încep lucrările de eficientizare energetică

Spitalul din Hârșova. FOTO Ctnews.ro

În cursul zilei de 20 mai fost semnat contractul privind executarea lucrărilor de eficientizare energetică a spitalului. Este cel de-al treilea mare proiect privind reabilitarea și dezvoltarea spitalului.

Proiectul actual se alătură celui privind dotarea ambulatoriului cu echipamente medicale de aprox. 1,2 milioane euro, precum și celui de construire a heliportului.

Lucrarea are termen de finalizare 12 de luni și privește clădirea Spitalului+ Pavilion, Policlinică și Centrală termică, unde se vor efectua:

  • lucrări de reabilitare termică a anvelopei clădirilor, parte opacă și parte vitrată;
  • reabilitare sistem de încălzire și furnizare apă caldă de consum;
  • reabilitare instalație de iluminat și înlocuire corpuri de iluminat existente incandescente și fluorescente cu corpuri noi -tehnologie LED;
  • reparații și refaceri la interior;
  • înlocuire instalație de distribuție apa rece;
  • reabilitare și modernizare instalație electrică;
  • crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități: rampă de acces, platformă mobilă oblică pentru acces între etaje, amenajare grupuri sanitare speciale;

„Sănătatea concetățenilor noștri rămâne o prioritate și vom continua să ne preocupăm de asigurarea unor servicii medicale de calitate, în condiții corespunzătoare.
Sănătate multă, tuturor!“, a transmis edilul orașului Hârșova, Viorel Ionescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*