La noapte se oprește furnizarea apei în Mangalia, Limanu, 2 Mai și Vama Veche!

Apa e oprită
Probleme cu furnizarea apei. FOTO Arhivă

Locuitorii din Mangalia, Limanu, 2 Mai și Vama Veche nu vor avea apă potabilă la robinete, începând de joi seara și până vineri dimineață, din cauza unor lucrări efectuate de RAJA SA.

Astfel, pentru executarea unor lucrări de reabilitare la nivelul Gospodăriei de apă – Castel Mangalia, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, în intervalul orar 21.00 – 06.00. În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Dobrogea și Coloniști, precum și cei de la etajele superioare ale blocurilor din orașul Mangalia. Abonații din celelalte zone ale orașului vor avea apă cu presiuni scăzute. Tot în acest interval orar, la nivelul Spitalului Municipal Mangalia se va înregistra presiunea scăzută a apei și lipsa totală a acesteia la etajele superioare.

De asemenea, în aceeași noapte, între orele 01.00 – 06.00, se va sista furnizarea apei din rezervorul ce asigură alimentarea cu apă a localităților Limanu, 2 Mai și Vama Veche, dar și a punctului de trecere a frontierei Vama Veche și a Șantierului Naval Damen.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*