La Medgidia se va decide soarta mașinilor abandonate, într-o ședință publică

Dezbatere publică la Medgidia. FOTO Alexandru Bran
Dezbatere publică la Medgidia. FOTO Alexandru Bran

Primăria Municipiului Medgidia organizează vineri, 15 septembrie, ora 10.00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Medgidia, dezbaterea publică cu tema:

„Ridicarea, transportul, depozitarea și restituirea/predarea vehiculelor fără proprietar/stăpân sau abandonate pe domeniul public/privat al Municipiului Medgidia, aflate în administrarea D.G.D.P.P.”

Dezbaterea este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate!

Materialele sunt publicate pe siteul oficial al Primăriei Municipiului Medgidia: www.primaria-medgidia.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*