La Medgidia se ține o dezbatere publică pentru aprobarea bugetului local și cel al Clubului Sportiv

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Medgidienii sunt invitați de către municipalitate să participe la o dezbatere publică pentru a se decide de comun acord cum vor fi cheltuiți banii publici.

Primăria Municipiului Medgidia organizează luni, 17 februarie 2020, de la ora 11.00, dezbaterea publică cu următoarele teme:

  1. Aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2020
  2. Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv Medgidia pentru anul 2020

Materialele pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia. Dezbaterea are loc în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Medgidia și este deschisă participării cetățenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*