La Medgidia, persoana care va prinde crucea aruncată în apele Dunării de Bobotează va primi 2.000 de lei

La Medgidia, persoana care va prinde crucea aruncată în apele Dunării de Bobotează va primi 2.000 de lei

Primăria Municipiului Medgidia, alături de Protoieria Medgidia, organizează joi, 06 ianuarie, de la ora 12.00, manifestările prilejuite de Sfânta Sărbătoare de Bobotează. Evenimentul va cuprinde slujba de sfințire a Aghiasmei Celei Mari și ritualul scoaterii din apă a Sfintei Cruci.

Potrivit reprezentanților Primăriei Medgidia, înscrierile la această competiție se fac începând cu ora 11.00, în baza cărții de identitate, de către un reprezentant al instituției, în apropiere de locul desfășurării evenimentului.

Regulamentul de participare prevede:

  • vârsta de minim 18 ani pentru toți participanții;
  • obligația de a-și exprima acordul în scris printr-o declarație pe propria răspundere că își asumă responsabilitatea pentru riscul acestei acțiuni;
  • fiecare participant va fi examinat de către medicul specialist sosit la fața locului cu o ambulanță pregătită să intervină în situații de pericol sau accidente;
  • este interzisă folosirea echipamentelor de înot.

Premiul competiției este în valoare de 2.000 de lei și se acordă persoanei care recuperează crucea aruncată de preot în Canalul Dunăre Marea Neagră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*