La Medgidia, de Bobotează, slujba și aruncatul crucii în apă se vor desfășura pe faleză

Slujba de Boboteaza de va ține la Medgidia pe Faleză, în dreptul fântânii

Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Protoieria Medgidia, organizează sâmbătă, 6 ianuarie, ora 12.00, cu ocazia Sfintei Sărbători de Bobotează, slujba de sfințire a Aghiasmei Celei Mari și ritualul scoaterii din apă a Sfintei Cruci.

Evenimentul se va desfășura pe Faleza Canalului Dunăre Marea Neagră, în dreptul Fântânii Arteziene. Înscrierile la această competiție se fac în baza buletinului sau a cărții de identitate de către un reprezentant al Primăriei Municipiului Medgidia, prezent la eveniment.

Regulamentul de participare prevede:
– vârsta de minim 18 ani pentru toți participanții
– obligația de a-și exprima acordul în scris printr-o declarație pe propria răspundere că își asumă responsabilitatea pentru riscul acestei acțiuni
– fiecare participant va fi examinat de către medicul specialist sosit la fața locului cu o ambulanță pregătită să intervină în situații de pericol sau accidente.

Premiul pentru această acțiune este în valoare de 1.000 lei și se acordă persoanei care recuperează crucea aruncată de preot în Canalul Dunăre Marea Neagră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*