La Eforie Sud se ține în premieră, Campionatul European Open de Karate Kyokushin

Pe 16 iulie se dă startul International Romanian Summer Camp, la Eforie Sud. Timp de 5 zile zeci de sportivi sunt aşteptaţi să participe la Tabăra Internaţională de Vară de Karate Kyokushin. Evenimentul este organizat sub patronajul celei mai importante organizaţii internaţionale de Karate Kyokushin, IKO KYOKUSHINKAIKAN.

Invitat special la tabăra de vară din partea IKO KYOKUSHINKAIKAN este multiplul campion mondial Shihan HITOSHI KIYAMA 5 Dan, antrenorul lotului de Karate al Japoniei, care se află pentru prima dată în România. Pe 18 iulie, Shihan HITOSHI KIYAMA 5 Dan va sosi pe Aeroportul Henri Coandă, unde va fi întâmpinat de Shihan FLORIAN TOADER 5 Dan, IKO Branch Chief pentru România şi organizatorul International Romanian Summer Camp.

În cele 5 zile ale taberei, se vor studia tehnici specifice de bază şi de luptă, în vederea dezvoltării stilului de karate în ţara noastră. Sportivii români vor avea ocazia să dea teste pentru grade superioare cu invitatul special, Shihan HITOSHI KIYAMA 5 Dan. De asemenea, pentru componenţii lotului României va fi o oportunitate de testare înainte de Campionatul European Open, care se va organiza în premieră în ţara noastră, în această toamnă.

Campionatul European Open va avea loc în perioada 25-26 noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Vor concura aproximativ 500 de sportivi, juniori şi seniori, din 26 de state europene. Evenimentul, organizat de Shihan FLORIAN TOADER 5 Dan, IKO Branch Chief pentru România, are loc sub patronajul IKO KYOKUSHINKAIKAN. Invitatul special al Campionatului European Open este preşedintele organizaţiei mondiale, Kancho SHOKEI MATSUI.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*