La Cumpăna, de Hramul Bisericii Adormirea Maicii Domnului vor fi botezați patru copii instituționalizați

Bebeluși aflați în asistentă maternală au fost botezați la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Credincioșii din comuna Cumpăna sunt așteptați la Hramul Bisericii, Adormirea Maicii Domnului, sărbătoare la care vor fi încreștinați și patru copii aflați în asistență maternală.

Pe 14 august, începând cu ora 17:00, preoții vor săvârși Vecernia, Slujba de Priveghere și Prohodul Adormirii Maicii Domnului.

În ziua de sărbătoare, 15 august începând cu ora 8:00, va începe Sfânta Liturghie, urmată la ora 11:30 de slujba Sfantului Botez a patru copii, proveniți din asistență maternală, slujbă oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Moaștele Sfântului Efrem aduse de la mănăstirea Târgușor județul Constanța și Veșmintele Sfintei Cuvioase Parascheva, vor fi depuse la Biserica Parohială al cărei Hram este sărbătorit.

Sărbătoarea va fi încheiată cu o agapă frățească.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*