Juniorii de la CSO Ovidiu (U15) participă la Cupa Mării Negre

Echipa de fotbal U15 a CSO Ovidiu. FOTO Facebook - Cupa Mării Negre

Echipa de fotbal U15 de la CSO Ovidiu participă, în aceste zile, la Cupa Mării Negre 2022, turneu de pregătire la care, alături de juniorii pregătiți de antrenorul Constantin Zelca, participă alte cinci echipe: ACSC Cazasu, FCV Farul Constanța, Aspol București, Kinder Constanța și Comprest Gim București.

„Un turneu deosebit de util, la final de sezon competițional, înainte de intrarea în vacanță. Nu ne interesează în mod special rezultatele, ci mai degrabă atitudinea copiilor și modul în care funcționăm ca echipă. Faptul că întâlnim echipe de un nivel foarte bun este benefic, pentru că doar așa putem progresa în joc”, a declarat pentru CTnews, antrenorul Constantin Zelca.

După acest turneu, echipa intră în vacanță, pregătirile urmând a fi reluate la mijlocul lunii iulie, pentru ca la finalul lunii să se participe la un turneu de pregătire.

”Va fi un turneu pentru echipe cu jucători născuți până în anul 2006, noi suntem cu un an mai mici, dar sunt sigur că va fi o experiență utilă în perspectiva viitorului sezon competițional”, a mai declarat antrenorul ovidean.

Chiar dacă majoritatea copiilor au intrat în vacanță, activitatea sportivă în cadrul secțiilor CSO Ovidiu continuă și pe durata verii. Mai mult, recent a fost redeschisă secția de caiac-canoe.

„Am avut susținerea totală din partea primăriei orașului Ovidiu pentru reactivarea acestei secții sportive, într-o disciplină cu o mare tradiție pentru sportul românesc. Avem deja aproximativ 30 de copii, toți din Ovidiu, la trei categorii de vârstă, antrenamentele desfășurându-se pe apele lacului Siutghiol, sub îndrumarea fostului canotor Aurelian Vlada”, a explicat președintele clubului, Dan Radu.

Tot în această perioadă, își continuă antrenamentele sportivii de la secțiile de gimnastică ritmică, baschet și arte marțiale, în timp ce echipa de minihandbal (f) se află în cantonament, în județul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*