Jumătate din orașul Constanța fără apă potabilă, după ce Stația de Pompare Palas a rămas fără energie electrică

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat luni, 26 octombrie, în jurul orei 11.00, după mai multe fluctuații de tensiune, o cădere totală a energiei electrice, pompele de la nivelul stației rămânând fără alimentare.

Potrivit RAJA SA, imediat au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie însă, în aceste condiții, abonații din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II nu vor avea apă potabilă la robinete până la remedierea avariei și reluarea furnizării cu energie electrică a stației.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de lipsa apei ca urmare a disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie și asigurăm toți consumatorii că echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametri normali, imediat ce se va remedia această situație”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*