Joi se oprește apa în centrul orașului Cernavodă! RAJA execută lucrări de mentenanță

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru executarea unor lucrări de montare a unei vane pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm din zona Centrală a orașului Cernavodă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi – 15 iunie 2017, în intervalul 08,00 – 16,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe străzile: Seimeni, Pictor Nicolae Grigorescu, Ion Creangă, Fundătura Energiei, Cazărmii și Fundătura Spiru Haret.

„Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, au declarat reprezentanții Regiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*