Jandarmii constănțeni vor supraveghea în acest weekend buna desfăurare a mai multor competiții sportive

Jandarmii constănțeni sunt pregătiți de misiune. FOTO: IJJ Constanța

În acest final de săptămână în Constanța vor avea loc mai multe evenimente cu caracter sportiv și cultural-artistic. Pe lângă asigurarea altor misiuni specifice, jandarmii constănțeni vor fi prezenți și la aceste manifestări publice pentru a se asigura că toți participanții sunt în siguranță.

Astfel, sâmbătă și duminică, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța se va derula cu public „Campionatul National de Gimnastica Artistica Feminina pe categorii de vârstă Etapa I a Seria Competițională B, Etapa Finala Seria Competițională B și pe echipe și individual al junioarelor III si II Etapa I”.

Sâmbătă, între orele 18.30 și 22.00, în Parcul Arheologic din municipiul Constanța, Organizația Neguvernamentală Ecologistă Mare Nostrum va organiza evenimentul „Ora Pământului 2023”, parte a campaniei internaționale cu același nume.

Duminică, între orele 12.00 și 16.00, în Piața Ovidiu din municipiul Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni din Constanța organizează evenimentul „Ziua Unirii Basarabiei cu România la data de 27 martie 1918”.

Duminică, începând cu ora 15.45, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia va avea loc meciul de handbal din Campionatul Masculin de Handbal „Liga Zimbrilor” dintre echipele CSM Constanța și AHC Potaissa Turda.

Jandarmii constănțeni vor fi prezenți la toate aceste evenimente pentru a asigura ordinea și liniștea publică.

„Le recomandăm tuturor participanților să se comporte în conformitate cu normele legale și cu regulile impuse de organizatori, iar în cazul apariției unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniștea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forțelor de ordine, direct sau prin numărul de urgențe 112”, au transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*