Jandarmii constănțeni, solidari cu natura: 171 de puieți de stejari, plantați de militarii IJJ Constanța

Jandarmii constănțeni au plantat 171 de puieți de stejari la Techirghiol. FOTO IJJ Constanța

Anul acesta, pe 3 aprilie, se împlinesc 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române și unul dintre proiectele prin care Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța celebrează acest moment îl constituie o activitate de plantare puieți pe raza localităților Techirghiol și Hârșova, în cadrul campaniei „171 de stejari pentru România”, organizată de Jandarmeria Română la nivel național.

Astfel, potrivit IJJ Constanța, în cursul zilei de vineri, 2 aprilie, începând cu ora 08.30, peste 50 de jandarmi constănțeni au fost prezenți pe raza localității Techirghiol pentru concretizarea acestui demers, urmând ca sâmbătă, 03 aprilie, activitatea de plantare de puieți să continue la Hârșova, cu alți 171 de puieți de stejar.

Oamenii legii, împreună cu elevi ai instituțiilor de învățământ din Techirghiol și militari veterani au plantat astăzi 171 de puieți de stejar, realizând că protejarea și conservarea mediului înconjurător sunt primordiale pentru o dezvoltare armonioasă a naturii.

În cadrul activităților, elevii s-au familiarizat și au fost informați cu privire la istoricul, atribuțiile și misiunile specifice Jandarmeriei Române.

„Sperăm că inițiativa noastră s-a bucurat de interes și va stimula implicarea copiilor în proiecte voluntare și sociale, iar deviza Jandarmeriei Române, Lege și Ordine, dar și sloganul programului extra curricular Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!, să se regăsească mai târziu în atitudinea acestora față de lege și societate”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Aceștia au mulțumit autorităților publice locale, Direcției Silvice Constanța, Inspectoratului Școlar Județean Constanța, precum și Asociației militarilor veterani AMVVD Sucursala Constanța, pentru sprijinul acordat în vederea realizării acestui proiect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*