Jandarmii constănțeni merg la meci. Vor asigura ordinea publică la partida dintre Farul Constanța și UTA Arad

Jandarmii constănțeni, prezenți la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române

Sâmbătă, 20 noiembrie a.c., la ora 15.00, pe Stadionul Central al Complexului Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi” situat în Ovidiu va avea loc meciul de fotbal dintre echipele FCV Farul Constanța şi UTA Arad.

Competiția sportivă se desfășoară fără spectatori având în vedere măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanţa, vor acționa în zonele din imediata apropiere a stadionului, pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*