Jandarmii constănțeni, la datorie în weekend pentru a asigura liniștea la evenimentul din Piața Ovidiu și meciurile din județ

Patrula Jandarmi constanteni. FOTO: Jandarmeria Constanta
Patrula Jandarmi constanteni. FOTO: Jandarmeria Constanta

Peste 60 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa, vor acţiona, în acest sfârşit de săptămână, pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

În perioada 4-7 mai 2017, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în Piaţa Ovidiu, în scopul desfăşurării în condiţii de siguranţă a evenimentului culinar “Constanţa Street Food Festival”.

Sâmbătă, 6 mai, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.S. Unirea Topraisar şi A.S.S.C.S. Farul Constanţa, eveniment sportiv ce se va disputa începând cu ora 14.00.

Tot sâmbătă, jandarmii vor fi prezenţi în zona stadionului “Flacăra” din Năvodari, pentru asigurarea ordinii publice la meciul de rugby dintre echipele C.S. Năvodari şi R.C. Stejarul Buzău, partidă ce va începe la ora 12.00.

În aceeaşi zi, în intervalul orar 10.00 – 22.00, oamenii legii vor avea în vedere asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimentul cultural-artistic prilejuit de ziua comunei Lumina.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetăţenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*