Jandarmii constănțeni, la datorie în weekend pentru a asigura liniștea la evenimentul din Piața Ovidiu și meciurile din județ

Patrula Jandarmi constanteni. FOTO: Jandarmeria Constanta
Patrula Jandarmi constanteni. FOTO: Jandarmeria Constanta

Peste 60 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa, vor acţiona, în acest sfârşit de săptămână, pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

În perioada 4-7 mai 2017, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în Piaţa Ovidiu, în scopul desfăşurării în condiţii de siguranţă a evenimentului culinar “Constanţa Street Food Festival”.

Sâmbătă, 6 mai, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.S. Unirea Topraisar şi A.S.S.C.S. Farul Constanţa, eveniment sportiv ce se va disputa începând cu ora 14.00.

Tot sâmbătă, jandarmii vor fi prezenţi în zona stadionului “Flacăra” din Năvodari, pentru asigurarea ordinii publice la meciul de rugby dintre echipele C.S. Năvodari şi R.C. Stejarul Buzău, partidă ce va începe la ora 12.00.

În aceeaşi zi, în intervalul orar 10.00 – 22.00, oamenii legii vor avea în vedere asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimentul cultural-artistic prilejuit de ziua comunei Lumina.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetăţenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*