Jandarmii constănțeni donează sânge pentru a-i ajuta pe bolnavii care au nevoie de el

Jandarmii au donat sânge. FOTO GJM Tomis

Jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa organizează periodic acţiuni al căror obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieţi omeneşti, având în vedere că în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut.

În baza parteneriatului dintre Jandarmeria Constanţa şi Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, 50 de jandarmi au dedicat o zi din viaţa lor pentru a dona sânge, astăzi, începând cu ora 08.00, la sediul Grupării Mobile Constanța, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente. Şi în anii precedenţi, jandarmii au fost implicaţi în acţiuni de donare de sânge, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.

În medie, din anul 2008, unul din şase jandarmi a donat sânge pentru persoanele aflate în suferinţă, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.

“Lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Prin astfel de acţiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate”, au transmis jandarmii GJM Tomis Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*