Căști contrafăcute, de aproape un milion de lei, descoperite în Portul Constanța

Căști contrafăcute, de aproape un milion de lei, descoperite în Portul Constanța. FOTO: DRVB

Inspectorii vamali constănțeni au descoperit 1.100 de căști pentru telefoane mobile, inscripționate sub marca figurativă „APPLE”, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii menționate.

Potrivit Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, bunurile au fost descoperite într-un container sosit din China, aparținând unei societăţi comerciale cu sediul în Republica Moldova.

Mărfurile, a căror valoare de piață la prețul de vânzare cu amănuntul al unui produs original este de aproximativ 946.560 de lei, au fost reținute de către inspectorii vamali.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*