Jaf la o agenție de jocuri de noroc din 23 August. Polițiștii îl caută pe autorul faptei

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Un jaf a avut loc miercuri dimineața la o agenție de jocuri de noroc din localitatea 23 August, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a-l prinde pe autorul faptei.

Pe data de 24 aprilie, în jurul orei 4.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție 23 august au fost sesizati cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale (profil jocuri de noroc) si, prin amenințare cu un cuțit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectiva.

În urma cercetărilor anchetatorii au stabilit faptul că, înainte de a pătrunde în societatea comercială in cauza, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate.

În cauza, polițiștii constanteni au deschis un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*